Teknikhjälp & datorhjälp i hemmet

Vi hjälper dig med teknikstrulet

Bespara dig irritationen över teknik i hemmet som inte fungerar som den ska, wifi som inte ger tillräcklig räckvidd, datorer och skrivare som trilskas eller din smart-pryl som verkar dummare än tåget! Hos Swiftec ser vi till att din teknik fungerar precis som den ska så du slipper lägga mer tid på teknikstrulet.

Vi finns här för att hjälpa dig få din elektronik att fungera så som du vill – och vi värdesätter att även förklara för dig hur du ska hantera problemen i framtiden och förstå vad det var som inte riktigt funkade.

Smart datorhjälp med Swiftec i Växjö

Våra tekniker har en bred erfarenhet av olika typer av hemelektronik och kan jobba med alla produktplattformar. Med vår smarta datorhjälp ser vi till att din dator fungerar som den ska oavsett om du behöver installera mail, installera skrivare, felsöka datorn eller ändra routerinställningarna. 

Problem med wifi? Vi optimerar din router

Har du problem att få ditt hemmanätverk att fungera som du vill att det ska? Swiftec i Växjö hjälper dig enkelt och smidigt med ditt wifi. Allt från att felsöka,  optimera och installera routern. Vi ser helt enkelt till att ditt wifi fungerar som det ska.

Vi installerar ditt smarta hemsystem 

Har ditt smarta hemsystem blivit dummare än tåget för att produkterna inte vill prata med varandra och dig på rätt sätt? Vi hjälper dig att synka dina smarta lampor till olika rum samt installerar fjärrstyrningen. Med ett smart hem är mysbelysningen fixad med ett knapptryck via mobilen. Vi hjälper dig att installera ditt smarta hem, där alla era prylar styrs från ett och samma ställe!

Våra tekniker har en bred erfarenhet av olika typer av hemelektronik och kan jobba med alla produktplattformar..

Att installera vitvaror och hushållsapparater är ofta inte så enkelt som det verkar. Det kan krävas vatten och avloppsanslutningar som inte passar med de gamla, och elanslutningar kan behöva anpassas eller bytas ut. När detta händer blir det en otrevlig överraskning, och ofta innebär det långa väntetider och höga kostnader att invänta rätt hantverkare.

Swiftec har den mesta kompetensen i bolaget – och ett stort kontaktnät med specialister som kan hjälpa oss – och kan tillsammans med dig planera installationen och sedan genomföra den med rätt kompetenser på plats.