Leverans & Installation

I samband med dina inköp på Media Markt i Växjö erbjuder vi leverans och installation av dina nya produkter. Installationstjänsterna utför vi även direkt åt privatpersoner och företag, utan koppling till inköpet.

Vitvaror & Hushåll

Vitvaror är ofta otympliga och svåra att transportera själv, och installation kan kräva speciell kompetens inom vatten och avlopp, eller el. Även om installationen kan tyckas vara enkel kan problem uppstå som gör att bytet av vitvaror förvandlas till i det närmaste en mardröm. Våra tekniker har kompetensen för att på plats lösa problemen, och vi hjälper dig till en fungerande och säker installation av dina nya vitvaror och hushållsapparater.

Att installera vitvaror och hushållsapparater är ofta inte så enkelt som det verkar. Det kan krävas vatten och avloppsanslutningar som inte passar med de gamla, och elanslutningar kan behöva anpassas eller bytas ut. När detta händer blir det en otrevlig överraskning, och ofta innebär det långa väntetider och höga kostnader att invänta rätt hantverkare.

Swiftec har den mesta kompetensen i bolaget – och ett stort kontaktnät med specialister som kan hjälpa oss – och kan tillsammans med dig planera installationen och sedan genomföra den med rätt kompetenser på plats.

TV & Ljud

Installation och konfigurering av TV, dator, ljudanläggning eller nätverk är inte alltid så enkelt som det verkar när man planerar. Även om produkterna kan fungera tillsammans kan det krävas kunskap för att få till det. Våra duktiga tekniker har bred erfarenhet av alla typer av elektronikplattformar och smarta hem, och de kan hjälpa dig med råd inför köpet hela vägen till en fungerande installation av dina produkter.